23 de migranti din Irak, printre care si copii, depistati de politistii locali intr-o cladire dezafectata din Timisoara
Actual

23 de migranti din Irak, printre care si copii, depistati de politistii locali intr-o cladire dezafectata din Timisoara

A.S.
14 sep 2017

Politistii locali au depistat, intr-o cladire dezafectata aflata pe malul Canalului Bega, 23 de migranti, din Irak, printre care si copii. Acestia nu aveau acte de inregistrare in evidentele autoritatilor române si au fost predati politistilor de la Sectia 4 din Timisoara.

Potrivit unui comunicat de presa, de joi, al Politiei Locale Timisoara, politistii locali au participat la o actiune de ecologizare pe malul Canalului Bega, verificând inclusiv cladirile dezafectate. Intr-una dintre aceste cladiri au depistat 23 de persoane, inclusiv copii, cetateni irakieni.

Citeste si: I-a spart casa unei batrane de 92 de ani din Buzau, apoi a violat-o. Un tanar de 21 de ani a fost arestat

Citeste si: Le-a construit un centru de plasament in Moldova, apoi a inceput sa le abuze sexual. Un pastor american, protagonistul unui scandal sexual de proportii

”In cadrul actiunii, politistii locali au verificat inclusiv cladirile dezafectate de pe malurile Canalului Bega, constatând ca in una din ele, amplasata vizavi de fosta baza sportiva Solventul, se afla un numar de 23 de persoane, inclusiv minori. Cei in cauza au fost verificati stabilindu-se ca sunt cetateni irakieni care se adaposteau in cladirea respectiva, nu detineau documente legale de inregistrare in evidentele autoritatilor române, motiv pentru care au fost predati politistilor de la Sectia 4 pentru continuarea cercetarilor sub aspectul savârsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei”, se arata in comunicat.

Citeste si: Elev de clasa zero, operat de urgenta dupa ce a fost impins de un coleg la scoala

Citeste si: Creatura misterioasa adusa la suprafata de uragan in Texas

In aceasta vara, politistii locali au depistat mai multe grupuri de migranti, atât pe strazile din zona centrala a municipiului Timisoara, cât mai ales in Parcul Botanic, aflat, de asemenea, in centrul orasului.
De asemenea, mai multi migranti si-au ridicat o tabara la marginea orasului, fiind imediat ridicati de politisti.

Sursa: News.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook