"A iesit soarele la Miami! Irma a plecat". Mesajul emotionant al lui regizorului Alex Ceausu care abia asteapta sa se deschida aeroportul si sa vina acasa
Extern

"A iesit soarele la Miami! Irma a plecat". Mesajul emotionant al lui regizorului Alex Ceausu care abia asteapta sa se deschida aeroportul si sa vina acasa

V.P.
12 sep 2017

Regizorul Alex Ceausu a fost unul dintre miile de romani care au fost in Florida, in Miami, chiar in momentul in care uraganul Irma a lovit statul.

Alex Ceausu a transmis live cateva zile la rand din Miami si a filmat chiar si marea furtuna adusa de uraganul Irma. Din fericire, el a stat in una dintre cele mai sigure cladiri din Miami si a fost in afara oricarui pericol.

"A iesit soarele la Miami! IRMA a plecat! Energia pozitiva transmisa de cei peste 100 000 de romani, prieteni de pe facebook care ne-au incurajat si au fost alaturi de noi, ne-a tinut departe de pericol!

Mai in gluma, mai in serios eu zic ca d-asta si-a si schimbat IRMA traseul si n-a mai lovit in zona noastra;) Am avut norocul sa stam intr-una dintre cele mai sigure cladiri din Miami Beach datorita Adina Butar ! Acum asteptam sa se redeschida aeroportul!
", a scris el pe Facebook.

Citeste si: "Pregatiti-va, ne intoarcem dupa voi". Clovnii infricosatori, care au speriat o lume intreaga, ameninta din nou!

Citeste si: Un primar al unui oras din Belgia a fost gasit mort intr-un cimitir

Citeste si: Cel putin 18 morti in Egipt, intr-un atac revendicat de Statul Islamic vizand forte de securitate

 

viewscnt
TAGURI: uragan, irma, alex ceausu

Urmareste-ne pe Facebook