Un colonel din Barlad a murit de frig in fata casei, iar cainele i-a stat la capatai in tot acest timp. Animalul i-a fost loial pana in ultima clipa
Actual

Un colonel din Barlad a murit de frig in fata casei, iar cainele i-a stat la capatai in tot acest timp. Animalul i-a fost loial pana in ultima clipa

Alexandra Chiric
11 ian 2017

Un colonel in rezerva din comuna barladeana Vinderei a murit in urma unui accident stupid. S-a impiedicat chiar cand sa intre in casa si a cazut. Nu s-a mai putut ridica, astfel ca a ramas acolo intreaga noapte. Dimineata a fost gasit mort de catre o vecina.

In tot acest timp cainele mamei sale a stat la capataiul sau. Nici dupa ce au venit politistii la fata locului pentru a face cercetari nu s-a desprins de trupul stapanului sau.

“Aici a stat cainele toata noaptea. Dimineata tot langa stapan l-am gasit si nici dupa atata timp nu s-a dat plecat. Pacat si de stapanul lui. Era un om bun, gopodar, dar anturajul l-a adus aici. Din cate il cunosc eu, nici nu era un impatimit al alcoolului”, povesteste Dumitru Didel, potrivit vremeanoua.ro.

Localnicii povestesc ca barbatul a mers in vizita la rude apoi s-a oprit la o crasma din sat, unde s-a ametit bine. A pornit spre casa mamei sale, iar cand a vrut sa intre in casa s-a impeidcat de prag. Se pare ca s-ar fi lovit de scarile de beton si nu a mai putut sa se ridice.

Cazul a fost apoi preluat de politistii criminalisti care au deschis un dosar in care se fac cercetari pentru moarte suspecta.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook