Lumea artistica din Romania a fost zguduita, in aceasta seara, de inca o veste tragica. Cunoscutul cantaret de muzica populara si prezentator de emisiuni de specialitate Aurelian Preda a incetat din viata.

Artistul a murit la orele 18.10, intr-o clinica privata din Austria, dupa ce s-a luptat o buna perioada de timp cu o boala incurabila. "Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 47 de ani, dar destinul a fost necrutator cu el.

Dumnezeu sa-l odihneasca", au spus apropiatii lui Preda, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Cantaretul de muzica populara a avut o viata extrem de grea. La 46 de ani, trecut prin trecut prin patru operaţii pe creier şi a fost de câteva ori în comă profundă. După 5 ani de la primele semne, cancerul i se cuibărise în creier şi făcea ravagii în organismul lui slăbit de boală.

"Am 4 intervenţii chirurgicale pe creier până în prezent. E vorba de o dilatare segmentară a unui vas arterial care la un moment dat irigă creierul şi trebuie neapărat intervenit cu laser dacă ai posibilitatea, pentru că moartea vine foarte repede-cu multă suferinţă, cu multe come, cu multe...", spunea artistul pentru romaniatv.ro, in luna mai al acestui an.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Desi medicii nu i-au mai dat nicio sansa la viata, dupa cele patru operatii suferite, artistul spunea ca s-a vindecat: "Eu m-am împrietenit cu această boală, eu o consider prietena mea şi un dar de la Dumnezeu. Sunt capabil să o duc mai departe" a spus Aurelian Preda.

 

 

 

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si