A stat timp de 60 de ani cu burta umflata! Cand s-a prezentat la spital, femeia de 92 de ani a reusit sa-i socheze pe medici. Ce crescuse in abdomenul ei
Life

A stat timp de 60 de ani cu burta umflata! Cand s-a prezentat la spital, femeia de 92 de ani a reusit sa-i socheze pe medici. Ce crescuse in abdomenul ei

A.L.
14 sep 2017

Se numeste Huang Yijun si este din China. In 1948, la varsta de 31 de ani, femeia a ramas insarcinata, insa medicii i-au dat o veste crunta. Purta o sarcina ectopica, ceea ce inseamna mca ovulul nu se atasase de uter, ci se implantase deasupra trompelor uterine cauzand o sarcina abdominala.

Din nefericire, fatul lui Huang nu a supravietuit. La vremea respectiva, medicii i-au spus ca bebelusul a murit inainte de a se naste si ca avea nevoie de operatie pentru a-l scoate din uter. Interventia costa, la vremea aceea cam 200 de dolari, insa femeia nu avea acesti bani. Asa ca nu s-a mai prezentat la spital pentru operatie, scrie todayifoundout.com.

”Era o suma de bani exorbitanta pentru acele vremuri, mai mult decat producea intreaga mea familie in decursul a doi ani, asa ca nu am luat nicio masura”, a explicat ea.

Fetusul mort din uterul femeii i-a cauzat probleme grave. I-a afectat organele interne si multiple traume in abdomen, ca in cele din urma, Huang sa se prezinte la medic.Femeia era constienta de prezenta copilului mort in pantecul ei, doar ca nu detinea resursele necesare pentru a-l inlatura. Situatia s-a schimbat in anul 2009, pe cand Huang avea 92 de ani.  Aceasta a reusit sa scape de fetus dupa aproape 60 de ani.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook