Abuzata de tata si de 4 frati, o tanara de 18 ani s-a refugiat in bratele unui barbat care a ajuns s-o bata de fata cu copiii
Actual

Abuzata de tata si de 4 frati, o tanara de 18 ani s-a refugiat in bratele unui barbat care a ajuns s-o bata de fata cu copiii

V.P.
11 ian 2017

Ana Maria este o tanara de 18 ani din Cluj care a avut, pana acum, o viata extrem de grea. La 14 ani a ajuns intr-un centru de abuz, dupa ce a fost abuzata de tatal ei si de cei patru frati.

In centrul de abuz, Ana Maria l-a cunoscut pe Liviu, prin intermediul unei prietene, si a decis sa plece cu el. Barbatul nu avea familie si crescuse si el intr-un centru de plasament, iar in acel moment muncea la ferme de animale. Tanara a decis sa il urmeze prin tara, unde acesta isi gasea de lucru. Intre timp, Ana Maria a dat nastere la doi copii, scrie adevarul.ro.

Ultima oara au ajuns intr-un sat din Bistrita. Aici, Liviu a inceput sa aiba probleme cu angajatorul. Barbatul nu prea muncea si si in plus isi termina toti banii la pacanele. Asa a ajuns cu familia in Gara din Bistrita, la -15 grade Celsius. Jandarmii i-au gasit pe Liviu si Ana Maria, impreuna cu copiii, si i-au dus la adapost. Tanara si cei mici au ajuns la un centru maternal. In urma unei anchete s-a descoperit ca Ana Maria, deja foarte incercata de viata, ducea o viata de cosmar alaturi de sotul ei, care o batea.

"El o batea de fata cu copiii. Eu i-am spus Anei Maria sa il denunte, dar nu a vrut. El a recunoscut in fata mea ca a batut-o. Cand a venit cu ea aici (n.r. la ferma) a vrut s-o puna si pe ea la treaba, dar nu am acceptat", povesteste Dumitru Bolfa patronul fermei unde au fost gazduiti cei doi.

Ana Maria a spus insa ca orice ar fi ea nu renunta la copiii ei.

"Stiu ce inseamna un centru de plasament, cum se bat copiii acolo, pentru ca si eu am trecut prin astea. Nu vreau sa treaca si copiii prin ce am trecut eu, d-aia nu vreau sa imi dau copiii de langa mine. Chiar daca nu am venituri, pot sa stiu ca eu musc din pamant daca trebuie, dar ii cresc eu", spune tanara.

Sefa centrului maternal a dezvaluit ca Ana Maria isi ingrijeste foarte bine copiii si ca acestia sunt sanatosi.

Citeste mai mult aici

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook