Actorul Florin Zamfirescu, atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis: "Taci dracului si nu ne mai intina! Retrocedeaza, cat mai poti, averi fasciste, catre conationali!"
Politica

Actorul Florin Zamfirescu, atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis: "Taci dracului si nu ne mai intina! Retrocedeaza, cat mai poti, averi fasciste, catre conationali!"

Matei Vaihan
7 aug 2017

Actorul Florin Zamfirescu este furios ca presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs la comemorarea a 100 de ani de la batalia de la Marasesti.

Pe 6 august 2017, s-au comemorat 100 de ani de la incheierea bataliei de la Marasesti, din Primul Razboi Mondial, in urma careia armata romana a repurtat cea mare victorie impotriva celei germane. La eveniment a participat si presedintele Klaus Iohannis, care a tinut o cuvantare despre sacrificul soldatilor romani. Nationalist convins, actorul Florin Zamfirescu nu s-a arata incantat de discursul lui Iohannis, pe care-l considera vandut strainilor. „Tara asta, daca este de salvat, se va salva, atunci cand cei care o iubesc si au nevoie de ea, vor intra in acţiune! Asta ar fi adevăratul „rezist”, nu ce fac salariaţii bine plătiţi, de la multinaţionale!Vorbim de Mărăşeşti? Întinam eroii! Ii batjocorim. Ei erau niste "inconştienţi" care nu ştiau ce va urma”, a postat Zamfirescu. „Vine neamţul si ne lauda cum i-am învins pe nemţi? S-o creadă mutul de la manutanţa! Taci dracului si nu ne mai întina! Retrocedeaza, cât mai poti, averi fasciste, catre conaţionali! Cât mai poti, fiindca tot le vom lua înapoi! Acum socotiţi ca a venit "vremea voastră"? Facem pariu? România nu va pieri, fiindca nu se aliniază planurilor voastre pentru „spaţiul vital”! In fondul ei profund, România e mai tare ca toti şobolanii strecuraţi pe sub uşa! Aştept acel moment cand niste tineri romani vor dori sa salveze si sa apere România, cea mai râvnită si minunata tara de pe acest pământ!”, a incheiat actorul.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook