Lucrurile stricate nu au ce cauta in locuinta ta, mai ales daca e vorba de vase ciobite sau oglinzi sparte!

Specialistii in bioenergetica spun ca se pare ca gaurile, crapaturile, si sparturile au capacitatea de a acumula in ele energie negativa.


Daca in casa se va afla un lucru stricat, el va incepe sa emane energie care va influenta in mod negativ sanatatea si starea de spirit a persoanelor care locuiesc in acea casa. Ei vor incepe sa se certe, ba chiar este posibil sa apara un sir de ghinioane pe toate planurile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Nu expuneti coarne de animale, cutitele, candelabre spinoase, obiectele proeminente, paturi cu marginile ascutite, piese de mobilier plasate in asa fel incat sa va loviti deseori de acestea, obiecte grele deasupra patului sau

canapelei sau colturile goale. In feng shui, colturile din casa ar trebui sa fie ascunse, asa ca puneti un obiect, un corp de mobilier sau o planta pentru a echilibra energia prea puternica a acestora, scrie ea.md.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si