In primavara, lumea fotbalului romanesc era cutremurata de moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng. Camerunezul a suferit, atunci, un stop cardiac, chiar in timpul partidei cu Viitorul Constanta, si, la doar 26 de ani, a decedat, lasandu-si in urma sotia insarcinata si pe fiica lui, de doar cativa anisori.

Ekeng s-a prabusit in urma cu patru luni pe gazon, in timpul unui meci
Ekeng s-a prabusit in urma cu patru luni pe gazon, in timpul unui meci

In prima faza, autopsia facuta in cazul jucatorului nu a fost relevanta pentru a se stabili cauza mortii sale.

Totusi surse judiciare au sustinut ca Ekeng ar fi avut inima marita, ceea ce indica din start unele probleme cardiace. Concluziile scrise nu au fost puse insa pe foaia de deces, intrucat urma sa se faca alte teste, mai elocvente, care sa elucideze misterul disparitiei premature a africanului, ce, culmea, nu suferea de nicio boala, dupa analizele facute la medicina sportiva.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

Situatia s-a schimbat, insa, acum, la cateva luni de la deces. Dupa ultimele investigatii, surse judiciare si medicale sustin ca in raportul IML se spune ca Ekeng ar fi avut probleme congenitale, inascute, chiar mostenite. Concret, se pare ca inima tanarului era perforata, iar el ar fi putut muri in orice moment al vietii, nu doar pe terenul de fotbal. “Patrick nu ar fi trebuit sa fie lasat sa practice sport de performanta si nici macar de placere.

In plus, daca din timp ar fi facut investigatii serioase, cu siguranta urma sa fie operat pe cord”, au dezvaluit persoane de la Spitalul Floreasca.
Familia fotbalistului, la inmormantarea acestuia
Familia fotbalistului, la inmormantarea acestuia

De aceasta situatie complicata rezultata la IML au fost instiintate si rudele lui Ekeng, mai mult, doctorii le-ar fi recomadat membrilor familiei sa faca la randul lor cateva seturi de analize, specializate, pentru a nu fi surprinsi de alte noi tragedii! “Boala fotbalistului ar putea sa o aiba si fratii sau parintii sai, asa ca este obligatoriu ca ei sa mearga la doctor, in

caz contrar, nu se stie ce nenorocire se mai poate abate asupra lor”, au spus surse medicale. Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seara, la varsta de 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si Viitorul Constanta. Autopsia facuta in cazul fotbalistului nu a fost relevanta pentru a se stabili cauza mortii, totusi surse judiciare sustin ca Ekeng ar fi avut inima marita, ceea ce indica unele probleme cardiace. Concluziile scrise nu au fost inca puse, urmand ca, in regim de urgenta, sa fie facute si alte teste.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si