Mai exact, Alina Pana vrea sa se angajeze cat mai repede, ea depasind deja perioada de readaptare de care au avut nevoie toti concurentii Exatlon dupa atatea luni petrecute in Republica Dominicana.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

“Vreau sa ma angajez cat mai repede. Am si vorbit deja, am trimis niste CV-uri, la niste companii de telefonie mobila. Mi-au spus niste prietene de-ale mele cam care sunt salariile si m-ar multumi”, ne-a spus, in exclusivitate, Alina Pana.
Motivul insa pentru care Alina isi doreste sa se angajeze este unul cat se poate de serios. “Vreau, recunosc, un salariu maricel, dar doar pentru ca doresc sa imi fac un credit de “Prima casa” cat mai repede. Vreau sa imi iau un apartament in Bucuresti. Cred ca aici este viitorul meu, asa ca, asa cum e si normal, voi locui aici”, ne-a spus fosta concurenta de la Exatlon Romania.
Surpriza vine insa ca Alina Pana nici nu se mai gandeste sa lucreze ca antrenor personal, meseria pe care a avut-o pana de curand. “Nu mai vreau sa fiu antrenor de fitness. Adica, am lucrat atatia ani in sali de sport, incat deja pot spune ca acolo imi era casa.

Nu mai vreau in domeniul asta, stateam uneori si 17 ore la sala de sport, vreau ceva mai linistit. Asa ca, daca reusesc sa ma angajez in conditiile pe care mi le doresc, imi voi lua apartament aici cat de curand se va putea”, ne-a explicat frumoasa “Razboinica”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si