Erori uriase de procedura a procurorilor ies la iveala, la 7 ani de la moartea Madalinei Manole. Mihaela Brooks, cea care si-a dedicat ultimii ani din viata realizand un raport „paralel” despre moarte artistei, e de parere ca anchetatorii au ignorat cateva amanunte de baza in momentul in care au ajuns la fata locului.

Un exemplu in acest sens este absenta din raportul oficial al facturii de telefonie mobila, de la terminalul Madalinei Manole.
Mihaela Brooks a facut rost de acesta de la tatal Madalinei, iar aici apare un detaliu incredibil: de pe telefonul artistei s-a sunat la cateva ore dupa moartea acesteia si chiar dupa ce aparatul ajunsese in custodia autoritatilor, acesta reprezentand o proba importanta la dosar.
„La dosar nu exista factura Vodafone a telefonului Madalinei Manole. Eu am obtinut-o de la domnul Manole, dansul a obtinut-o dupa ce a cerut-o companiei de telefonie. Ce este interesant: pe 13 iulie, ora 11.37, Madalina si-a sunat tatal. Madalina a vrut sa se asigure ca parintii ei, impreuna cu nepotelul pe care il adora, vor fi prezenti la aniversarea ei, a doua zi, pe 14. In ziua in care Madalina a murit, cronologic vorbind, la ora 06.44, echipajele de pe ambele salvari era deja acolo. La ora aceea s-a dat un telefon de pe aparatul Madalinei, care a durat aproape o jumatate de minut.
Din pacate, nu stiu cine este persoana sunata. Ce este important aici: tot la aceeasi, data, la ora 09.03, de pe telefonul Madalinei s-a mai facut un apel la un alt numar. Mi s-a spus la cine, insa nu am avut posibilitatea sa verific daca este adevarat sau nu. Importanta este ora la care s-a facut apelul. La 09.03, anchetatorii erau acolo. In procesul verbal se arata ca telefonul fusese predat de domnul Mircea politistilor.
Era proba la dosar. Daca telefonul acesta a fost proba la dosar la caz, cum a fost posibil ca Petru Mircea sa faca acest apel telefonic. Aceasta este, totusi, o eroare destul de grava pe care procuratura nu a luat-o in considerare. Nu a incercat sa afle cum a fost posibil ca el sa se foloseasca de o proba la dosar”
, spune Mihaela Brooks.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu- wowbiz.ro

Un alt detaliu incredibil este faptul ca procurorii nu au gasit nimic interesant la etajul vilei Madalinei, in ziua in care aceasta a murit. Printre probele care au „scapat” se numara: jurnalul Madalinei, caseta video cu mesajul de adio si pachetul in care a fost ambalat Furadanul!
„In procesul verbal facut pe 14.07.2010, apare un pasaj al procurorilor care au spus ca „la etaj nu au fost identificate urme sau obiecte care sa prezinte interes pentru cercetarile efectuate in cauza”. In procesul verbal, procurorii au mentionat: cum au gasit victima, ca s-au facut fotografii judiciare, ca s-au ridicat urme biologice, amprente, au spus despre flacon, au descris locuinta in afara si inauntru, dar in acelasi timp au spus ca la etaj
nu au fost identificate urme sau obiecte care sa prezinte interes. Greseala? Nu aveau de unde sa stie ca Madalina a comis suicid. Ce s-ar fi putut gasi la etaj? Ceva interesant a fost la etaj? Da! La sfasitul lunii august, Petru Mircea se duce la procuratura cu testamentul sentimental pe care spune ca l-a gasit intr-o carte religioasa, in noptiera. Petru Mircea a mai adus ca dovada anchetatorilor caseta video cu mesajul de adio a Madalinei filmat in fata oglinzii. Ce s-a mai gasit la etaj, tot in luna august? Petru Mircea suna procuratura, un procuror se prezinta la fata locului: s-a gasit cutia in care Furadanul a fost dat.
Cum se face ca Procuratura nu a facut o investigatie sus? De ce a fost nevoie ca aceste probe, care, totusi, pentru ei au contribuit la verdictul de suicid, nu au fost gasite de ei si au fost date de Petru Mircea? Mi se pare ca a fost o eroare a anchetei! Din asta reiese ca anchetatorii au fost influentati de ceea ce spunea Petru Mircea si medicul de pe Salvare si nu au facut o ancheta cat de cat aprofundata!”
, a mai spus Mihaela Brooks intr-o inregistrare video.

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Care a fost, de fapt, cauza infecției la genunchi a lui Florin Piersic- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si