"Ancheta paralela" a mortii Madalinei Manole: semne de intrebare pentru Petru Mircea! Ce s-a intamplat cu sangele cantaretei care a ajuns pe mainile sotului ei?
Life

"Ancheta paralela" a mortii Madalinei Manole: semne de intrebare pentru Petru Mircea! Ce s-a intamplat cu sangele cantaretei care a ajuns pe mainile sotului ei?

Radu Constantin
18 aug 2017

Mihaela Brooks continua seria analizei mortii Madalinei Manole.

Indiciile care ies la iveala pe masura ce Mihaela Brooks, romanca stabilita in Canada care face o ancheta neoficiala a mortii artistei, avanseaza in prezentarea raportului, incep sa duca catre Petru Mircea. Exista cel putin doua detalii importante legate de sotul Madalinei, pe care anchetatorii romani le-au ignorat. Primul e legat de faptul ca barbatul a decalart ca s-a murdarit de sange, atunci cand a gasit-o pe sotia lui. Petele de sange nu mai apar, insa, nicaieri, pe obiectele pe care Petru Mircea le-a atins, cum ar fi telefonul sau clanta de la usa.

„Conform lui Petru Mircea, s-a dus langa sotie, a observat ca avea gura inclestata, a incercat sa i-o deschida si nu a putut si atunci a observat in gura substanta roz. Apoi ia capul Madalinei in mana, incepe sa curga sange, „ocazie cu care eu m-am patat de sange”. In declaratia din 14 iulie, declaratie de 3 pagini si jumatate, avem un post-scriptum: „Cand am gasit-o pe sotia mea cazuta, langa aceasta se gasea telefonul ei mobil. Uitandu-ma in acesta, am vazut ca si-a trimis un mesaj in jurul orelor 02:30, in care isi cere scuze si isi ia adio”. Ce este interesant: el s-a patat de sange, pentru ca asa a declarat. Acest telefon mobil, indiferent unde era, nu avea urme de sange pe el! In acelasi timp, nu avea nici urme de furadan, deoarece, daca va aduceti aminte, Madalina avea, la mana stanga, pe degetele mare, aratator si mijlociu – furadan, iar la mana dreapta, pe aratator.


Petru Mircea isi citeste mesajul, nu pateaza telefonul, dupa care o cheama pe mama lui, „Mami, mami”, mama coboara, si din declaratia acesteia, de o pagina si jumatate, mama declara ca nu a observat sa fie vreo pata de sange sub cap si i-a spus fiului sa sune la 112. Petru Mircea avea sa sune la Salvare, dar nu s-a determinat de pe ce telefon din casa s-a sunat. Stim sigur ca nu s-a sunat de pe telefonul Madalinei, asa cum reiese din desfasurator. Petru Mircea nu poate sa spuna ca a stiut ca acest telefon va fi proba la dosar si nu a vrut sa-l foloseasca, deoarece, in timp ce ambulantierii erau prezenti, el a dat un telefon de pe telefonul Madalinei.

Citeste si: Madalina Manole, "drogata" cu fenobarbital, inainte sa inghita Furadanul! Informatia, ignorata de anchetatori, a fost scoasa la lumina in "ancheta paralela" a mortii cantaretei


Sa presupunem ca a sunat din bucatarie, unde era telefonul fix, deoarece pe intrerupator avem niste urme brun-roscate (de sange, n.r.). Anchetatorii nu au determinat care telefon din casa a fost folosit pentru a se suna la 112, dar acest telefon (din bucatarie n.r.) nu are nici o urma brun-roscata pe el. (...)
Ce stim din declaratiile asistentei de pe Salvare este ca Petru Mircea i-a asteptat afara. Usa de la intrare nu are nici o urma brun-roscata. Nu stim unde s-a spalat Petru Mircea pe maini – in bucatarie, in baie – nu stim daca asta era o priroritate cand sotia, iubirea vietii lui, era cazuta pe jos. (...)”
, spune Mihaela Brooks.
Un alt detaliu socant, care a fost total ignorat de procurori, a fost faptul ca Petru Mircea a declarat in primul moment ca el stia despre „substanta roz” din recipientul cu Furadan. Asta in conditiile in care recipientul era inchis ermetic, era din plastic de culoare alba si nu avea nicio eticheta pe el.
„Ce a declarat Petru Mircea: „Ajuns la locuinta noastra, echipajul de pe Salvare a incercat s-o resuscinteze pe sotia mea. Tot atunci am observat pe pardoseala, in baie, un pahar in care se afla un lichid de culoare roz. Tot acolo am vazut un flacon de culoare alba, cu acelasi continut. La circa 20 minute au venit si organele de politie”. Deci Petru Mircea a observat acest flacon, care, pe o parte, are urme brun-roscate, si a declarat ca avea acelasi continut. In primul rand, flaconul este alb, nu este transpartent. Deci nu ai cum sa stii ce este inauntru. In al doilea rand, nu are o eticheta, nu are absolut nimic. Ce are scris: undeva in partea de sus, iesit in relief, scrie „pesticid”. Cand el a declarat ca avea acelasi continut ca in pahar, inseamna ca el a dat dopul la o parte. Trebuiau sa fie niste amprente. In acelasi timp, mirosul trebuia sa fie si mai puternic in casa. Nimeni nu a mentionat absolut nimic despre acest miros. La laboratorul de criminalistica, a fost identificata o singura amprenta, cea a Madalinei, iar restul – inapte – nu s-a putut identifica ale cui sunt.


Am incercat sa fiu cat se poate de obiectiva, dar comportamentul lui Petru Mircea inainte, pe timpul si dupa decesul Madalinei, a atras foarte multe semne de intrebare”,
a mai spus Mihaela Brooks.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook