Anunt al ministrului Muncii pentru toti pensionarii. Vor mai primi a 13-a pensie?
Actual

Anunt al ministrului Muncii pentru toti pensionarii. Vor mai primi a 13-a pensie?

A.L.
13 sep 2017

Noua Lege a pensiei va intra in vigoare de la 1 decembrie 2017, conform graficului anuntat de ministrul Muncii. Potrivit promisiunii Olgutei Vasilescu, se vor reyolva toate inechitatile din sistemul de pensii din Romania.

Recent, Guvernul Tudose a anuntat ca nu are bani pentru a plati cea de-a 13-a pensie. Olgutei Vasilescu a explicat ca nu exista bani pentru cea de-a 13-a pensie. Recent, Guvernul Tudose a anuntat ca nu are bani pentru a plati cea de-a 13-a pensie. Olgutei Vasilescu a explicat ca nu exista bani pentru cea de-a 13-a pensie. "Este exclus sa acordam al 13-lea salariu pentru ca avem deja o lege a salarizarii in vigoare care are ca si termen de implementare definitiva anul 2022 si pana atunci nu se pune problema sa fie al 13-lea salariu, desi cresterile sunt foarte mari. in ceea ce priveste a 13-a pensie, a fost ceruta in spatiul public de cateva organizatii de pensionari, preferam insa ca banii pe care ii avem sa ii impartim pe 12 luni pentru toata lumea" a declarat ministrul Muncii. 

Citeste si: Florin Calinescu, revoltat din cauza pensiilor: "Tu dai banii astazi si cand ajungi la pensionare, anunta ca NU sunt bani de pensie"

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook