Liviu Dragnea, cel mai controversat politician al momentului, despre care presa a dezvaluit ca ar fi printre posibilii beneficiari ai legii amnistiei si gratierii, are doi copii, pe Alexandra, devenita celebra pentru relatia cu cantaretul Alex Mataev, si pe Valentin, despre care presa din Teleorman a scris ca este un mare pasionat de masini, el detinand o colectie impresionanta: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 si o Skoda Octavia RS.

Fiul lui Dragnea si iubita lui
Fiul lui Dragnea si iubita lui
Valentin Dragnea este implicat si in mai multe afaceri, numele sau aparand in mai multe firme. Cea mai importanta este o societate comerciala in care fiul lui Dragnea detine 60% din capitalul social, prin firma desfasurandu-si activitatea restaurantul Briza Dunarii, din Turnu-Magurele.
Restaurantul fiului lui Dragnea a fost deschis in vara lui 2014 si este plasat chiar pe malul fluviului, avand si o terasa in aer liber, dar si o zona amenajata ca o plaja, unde vara sunt amplasate sezlonguri.
Localul organizeaza diverse petreceri cu DJ, iar in week-enduri sunt spectacole cu manelisti, precum „Catalin de la Alexandria”, „Eugen de la Corabia” si „Leonardo”.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si