Asa arata vila in care locuieste acum fostul episcop de Husi, Corneliu Barladeanu
Actual

Asa arata vila in care locuieste acum fostul episcop de Husi, Corneliu Barladeanu

A.L.
13 sep 2017

Retras din functia de episcop, urmare a scandalului sexual ce l-a avut in centrul atentiei, Corneliu Barladeanu continua sa locuiasca in Palatul Episcopal de la Husi.

Surse din cadrul Episcopiei Husilor afirma ca fostul episcop Corneliu continua sa locuiasca in cladirea impresionanta construita in imediata apropiere a Catedralei Episcopale si supravegheaza fostii supusi care lucreaza la predarea situatiei financiare si organizatorice catre superiorii de la Mitropolia Moldovei si Bucovinei, potrivit Adevarul.

Corneliu Barladeanu nu mai ocupa functia de episcop al Husilor de la jumatatea 18 august, cand Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane i-a aprobat cererea de retragere din functie si a decis ca fostul inalt prelat, aflat in centrul unui scandal sexual, sa locuiasca in judetul Hunedoara, la Hatagel.

Initial, Corneliu Barladeanu a acceptat sa locuiasca in casa pusa la dispozitie de episcopul Danii al romanilor din Serbia, insa dupa ce a vizitat-o a refuzat oferta invocand ca ar fi prea departe de locurile natale. Dupa ce a refuzat casa din Hunedoara, Corneliu Barladeanu a primit o alta oferta: o casa in Targu Ocna, din judetul Bacau, oferita cu ajutorul Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului. Oficial, acesta a acceptat sa locuiasca la Targu Ocna.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook