Au castigat mandatele de parlamentari, dar acum tac mai ceva ca pestii. "Avem timp in patru ani de mandat sa venim cu o initiativa"
Politica

Au castigat mandatele de parlamentari, dar acum tac mai ceva ca pestii. "Avem timp in patru ani de mandat sa venim cu o initiativa"

Stirile Kanal D
19 apr 2017

In campania electorala toti se bat cu pumnul in piept ca au proiecte pentru oameni. Odata ajunsi, in Parlament, multi tac precum pestii. Unde le-or fi disparut ideile, doar ei stiu!

464 de parlamentari am trimis la Casa Poporului sa ne reprezinte. Dar pentru 125 dintre ei tacerea este de aur. Au vorbit la tribuna Parlamentului o singura data, la depunerea juramantului, ca de...era obligatoriu. Incercam sa aflam si noi ce  retineri au avut acesti parlamentari in cele peste patru luni de mandat.

"Cand se va ivi prilejul atunci am sa vorbesc. Am timp in patru ani de mandat. Poti sa vorbesti in primele sase luni sau in ultimele sase luni", spune Alexandru Balanescu

"Si cand va vom vedea la tribuna? Atunci cand va fi oportun ma veti vedea la tribuna. Cand vor aparea problemele. Probleme care vor privi judetul meu si natiunea romana", spune si Marilena Meirosu

Noi ce sa mai spunem? Nu ne ramane decat sa asteptam prilejul si oportunitatea, ca sa-i putem auzi la tribuna. Mai exista si alti alesi care dau vina pe origine pentru putinele cuvinte rostite in Parlament.

"Ardelean fiind si ceva mai temeinic imi fac temele o sa vin cu initiative inteligente si nu trebuie sa fie multe .", spune Adrian Dohotaru.

"VOI VORBI IMEDIAT!"

Urmatorul deputat e hotarat. Stie pe unde sa scoata camasa. "Voi lua cuvantul acum, in imediata sedinta, cred ca avem un proiect de sustinut cu centura Iflov.", spune unul dintre ei.

Nu ne ramande decat sa avem rabdare. Ii apreciem sinceritatea, pentru ca exista si parlamentari care se jura ca au vorbit de mai multe ori, desi scrie negru pe alb ca au o singura cuvantare.

Si totusi exista exceptii. O tanara deputata ne arata ca se poate...cu emotii si vointa! "Sunt la primul mandat. Sigur ca am avut emotii ma scuzati trebuie sa sustin un raport al comisiei", ne transmite tanara

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook