Sunt imagini suprinse in urma cu doar cateva zile in centrul capitalei. 4 indivizi agita ostentativ zarurile in fata trecatorilor. Pentru cunoscatori este barbut, pentru debutanti un joc de noroc, un joc al pierzaniei.

RAZVAN POPA, PURTATORUL DE CUVAT AL POLITIEI LOCALE BUCURESTI: “Din ceea ce vedem in imagini au un limbaj non-verbal foatre bine pus la punct. Din modul in car monitorizeaza zona, din modul in care tin banii la vedere, tot acest system este foarte bine pus la punct pentru a atrage eventuali client”.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Chiar aceste este locul unde cei 4 indivizi au fost suprinsi de camerele de supraveghere cum incercau sa ademeneasca un barbat sa joace barbut, pe strada, cu banii in mana si zarurile la vedere. Promiteau castiguri substantiale si actionau dupa o strategie foarte bine pusa la punct.

“Persoanele respective se uita foarte  atent, sa vada pe cine pot sa atraga si se prefac cu banii in mana la vedere ca joaca barbut”, a declarant reprezentantul poliei.

Aceasta este momentul in care victima intra in vizorul infractorilor. Cade insa in capcana indivizilor- scoate banii si arunca zarurile.

Norocul barbatului a fost ca politistii au aparut la timp. Barbugiii nu au reusit sa-i ia banii. Toti au fost legitimati si amendati de oamenii legii. Nu inseamna insa, ca nu vor reveni in strada….


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si