Sta lipit de mama! Ii inconjura cu manutele gatul si se stringe tot in ea, ca si cum ar vrea sa arate universulului ca nimic nu-i mai poate desparti. Asa a venit la Protectia Copilului baietelul Anei Stancu, acuzata ca si-a rapit copilul si l-a adus in Romania. Un copil greu incercat de legile adultilor.  Astazi trebuia sa ajunga la tata, venit special din Portugalia.



Amedeo Mihai Szel: Sunt pregatit sa-l cresc si copilul are toate conditiile acolo.

Cu ochii in lacrimi, Ana Stancu nu poate scoate un cuvint. Isi tine copilul de 8 ani in brate pana in fata executorului care ar trebui sa-I dea tatalui, conform deciziei judecatoresti.

Tatal isi doreste fiul alaturi. Spune ca acuzatiile impotriva lui sunt false. Ba si condamnarea din Portugalia la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru violenta domestica ar fi una neclara.

Amedeo Mihai Szel: In Portugalia, o femeie daca se duce la tribunal si reclama ca a fost batuta de sot, are sanse sa castige casa are sanse sa castige tot. Niciodata, niciodata nu am lovit-o si sunt martori in Romania care pot sa spuna asta. (Ati vrut sa o omorati?) Daca eu v am spus ca nu am lovit o niciodata..

O ora au durat negocierile intre parinti, copil si executor.
La iesire, baietelul iese exact asa cum a intrat. Lipit de mama!

Ana Stancu: A fost o executare grea. Rafael a fost ferm si e foarte obosit, cere sa manance. De vreo trei ori daca mi amintesc bine a spus nu.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro


Adrian Amuza: Tatal nici macar nu a incercat sa interactioneze cu copilul.

In urma au ramas avocatii si tatal, care are o decizie de executare in mana, asa ca va trece la urmatorul pas.

Amuza Adrian: Acum deja s-a formulat o cerere de catre creditor, de catre tata care cere program de consiliere.

Astazi, baietelul ramane alaturi de mama, dar va trebui obisnuit cu ideea ca judecatorii au decis sa mearga cu tata. Va urma un program de consiliere la care va participa un psiholog, dar si mama celui mic. Tatal se va intoarce in Portugalia si va reveni numai in momentul in care copilul este pregatit sa plece cu el.

La aceasta procedura dureroasa Ana Stancu a fost sustinuta si de Ana Nedelcu, o alta mama care a trecut printr-un cosmar asemanator. Si ea a fost acuzata ca si-a rapit copilul.

Ana Nedelcu: Ca mama am incurajat-o sa aiba curaj si sa aiba incredre in copil ca va spune ce vrea si ca dorinta lui va fi respectata.

Ana Stancu trece de doi ani printr-un cosmar. A plecat din Portugalia, dupa ce a reusit sa divorteze si sa obtina custodia celui mic. Insa chiar si asa nu avea dreptul sa plece de acolo fara acordul tatalui.
Femeia crede ca a facut tot ce este mai bine pentru copil, asa ca a venit in Romania. Aici, fostul sot i-a intentat proces de rapire internationala de minori pe care l-a castigat. In urma acestei decizii el a obtinut executarea silita in instanta a propriului sau copil.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si