Bataie intre politicieni romani la TV. Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului,  l-a lovit cu pumnul pe Mihai Gotiu, vicepresedinte a Senatului
Actual

Bataie intre politicieni romani la TV. Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului, l-a lovit cu pumnul pe Mihai Gotiu, vicepresedinte a Senatului

A.L.
14 sep 2017

Mihai Gotiu, vicepresedinte al Senatului si senator USR, a fost lovit cu pumnul in figura de Mirel Palada, fost purtator de cuvant al lui Victor Ponta, in pauza publicitara a unei emisiuni de la B1 TV.

Moderatoarea emisiuni, Nadia Ciurlin, a precizat ca, in pauza emisiunii, senatorul Mihai Gotiu a fost agresat de sociologul Mirel Palada.

Dupa replici aprinse in direct, scandalul a continuat in pauza publicitara, a relatat jurnalista.

Potrivit primelor informatii, Palada l-ar fi lovit pe Gotiu cu pumnul in nas, pe care i l-ar fi spart. USR-istul a precizat ca va depune plangere penala contra lui Palada, precizand ca acesta a fost infuriat de faptul ca i-a facut obsevatie sa nu-l mai intrerupa.

In timpul emisiunii domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine in timp ce vorbeam, eu i-am spus ca asta este unul dintre motivele pentrru care am intrat in politica pentru ca m-am saturat de astfel de nesimtiti care intra peste ceilalti si nu ii lasa sa vorbeasca. in pauza mi-a spus sa nu care cumva sa mai indraznesc sa ii spun nesimtit. Am spus ca daca va continua sa intre peste mine sa nu ma lase sa termin ce am de spus, da, asta este comportamentul unui om nesimtit. in acel moment a sarit, m-a lovit cu pumnul in gura, cu picioarele.”, a povestit Mihai Gotiu.

Mirel Palada a fost purtator de cuvant al lui Victor Ponta si, ulterior, purtator de cuvant al PRU, partid controlat la un moment dat de Bogdan Diaconu si Sebastian Ghita.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook