Batrana de 92 de ani, fortata sa locuiasca intr-o cusca murdara de catre nora si fiul ei
Life

Batrana de 92 de ani, fortata sa locuiasca intr-o cusca murdara de catre nora si fiul ei

A.S.
12 ian 2017

O batrana in varsta de 92 de ani a fost fortata sa locuiasca in ultimii ani intr-o cusca murdara de catre nora si fiul ei.

O femeie in varsta de 92 de ani din China a locuit in ultimii ani intr-o cusca murdara, in frig si cu mancare putina. Chiar fiul si nora ei sunt cei care au supus-o pe biata batrana la un asemenea tratament. Abia dupa ce un filmulet cu conditiile inumane in care statea batrana a inceput sa circule pe internet, autoritatile chineze s-au sesizat si au mers la ea.
Ei au gasit-o pe femeie inchisa in cusca, unde nu avea nici macar un pat. Batrana doarmea de ani de zile pe o bucata de lemn. Femeia se afla acum intr-un spital, unde urmeaza un tratament, scrie Daily Mail.

O femeie in varsta de 92 de ani din China a locuit in ultimii ani intr-o cusca murdara, in frig si cu mancare putina. Chiar fiul si nora ei sunt cei care au supus-o pe biata batrana la un asemenea tratament.

Abia dupa ce un filmulet cu conditiile inumane in care statea batrana a inceput sa circule pe internet, autoritatile chineze s-au sesizat si au mers la ea. Ei au gasit-o pe femeie inchisa in cusca, unde nu avea nici macar un pat. Batrana doarmea de ani de zile pe o bucata de lemn. Femeia se afla acum intr-un spital, unde urmeaza un tratament, scrie Daily Mail.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook