BILANT: 13 localitati din judetele Constanta, Braila si Buzau nu sunt alimentate cu energie electrica
Actual

BILANT: 13 localitati din judetele Constanta, Braila si Buzau nu sunt alimentate cu energie electrica

Alexandra Chiric
11 ian 2017

Un numar de 13 localitati din judetele Constanta, Braila si Buzau.erau miercuri dimineata nealimentate cu energie electrica, din cauza viscolului, potrivit datelor distribuitorilor de energie.

Astfel, la ora 8:00, in judetul Constanta erau nealimentate 11 localitati: Nistoresti, Casicea, Petrosani, Negresti, Tufani, Curcani, Independenta, Fântâna Mare, Viroaga, Poiana, Cuza Voda) si partial doua localitati (Medgidia si General Scarisoreanu), potrivit datelor companiei E-Distributie Dobrogea.

De asemenea, intr-o serie de comune, de exemplu Movilita, se inregistreaza deranjamente individuale sau colective.

„Pe fondul conditiilor meteo nefavorabile (cod portocaliu de viscol, ploaie inghetata si zapada), au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie Dobrogea”, arata compania, intr-un comunciat.

Pe parcursul noptii au fost afectate 33 de localitati pe raza judetului Constanta, dar echipele companiei si ale contractorilor au lucrat si au restabilit alimentarea in 20 de localitati pâna la ora 6:00.

In municipiul Constanta se inregistreaza deranjamente individuale si colective datorate conditiilor meteo pentru remedierea carora se intervine.

In judetele Tulcea, Calarasi si Ialomita au fost realimentate toate localitatile dar se mai se inregistreaza deranjamente individuale si colective din cauza conditiilor meteo.

In noaptea de marti spre miercuri s-au produs avarii la instalatiile SDEE Muntenia Nord, judetele afectate fiind Braila si Buzau.

In judetul Braila, la ora 8:00, era nealimentata cu energie electrica localitatea Zavoaia, iar in judetul Buzau era nealimentata localitatea Padina.

Sucursala Buzau are la rândul sau zece echipe pe teren, care actioneaza pentru remedierea defectiunilor aparute.

In zonele acoperite de E-Distributie Muntenia - Bucuresti, judetele Ilfov si Giurgiu - nu existau localitati nealimentate la ora 8.00.

Sursa: News.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook