Membru fondator al PNL, fost premier si ministru, Calin Popescu-Tariceanu (64 de ani), figura de prim rang a politicii romanesti, a ajuns la a cincea casatorie, nevasta actuala fiind Loredana Moise, originara din Buzau.

In prezent presedinte al Senatului, Tariceanu locuieste de ani buni pe proprietatea sa uriasa din Snagov. Aici, demnitarul a achizitionat in 2002 un teren de 1700 de metri patrati, cu iesire la lac, pe care si-a ridicat o vila impunatoare, cu o suprafata totala de 455 de metri patrati.
Domeniul lui Tariceanu are ponton, foisoare si tot felul de dependinte, "beneficiind" si de un gard suficient de inalt ca sa blocheze privirea oricarui curios.
Amenajarea vastei incinte, dar si ridicarea cladirii l-au costat scump pe politician, care acum 10 ani recunostea ca a scos din conturile sale bancare suma de 480000 de euro, necesara pentru dotarea imobilului!

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si