Cantaretul Raoul, condamnat la inchisoare!
Life

Cantaretul Raoul, condamnat la inchisoare!

V.P.
22 nov 2017

Cantaretul Raoul, fostul partener de scena al Mirabelei Dauer, a primit o veste cutremuratoare de la judecatori. Artistul a fost condamnat la inchisoare pentru o fapta penala pe care a comis-o.

Raoul a fost prins conducand fara permis si a fost condamnat la 1 an si 6 luni de inchisoare, insa cu suspendare, scrie cancan.ro.

"Condamna pe inculpat la pedeapsa de 1 an si 6 luni inchisoare. in baza prevederilor art. 91 Cod penal suspenda sub supraveghere executarea pedepsei de 1 an si 6 luni inchisoare, aplicata inculpatului pe un termen de supraveghere de 2 ani si care incepe sa curga de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare, conform art. 92 alin.1,2 Cod penal”, este decizia instantei.

Magistratii au mai stabilit o serie de obligatii pentru Raoul, pe care, daca nu le va indeplini, va ajunge la inchisoare: ”Sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Cluj, la datele fixate de acesta; b) sa anunte in prealabil orice schimbare de domiciliu, resedinta sau locuinta si orice deplasare care depaseste 8 zile, precum si intoarcerea; c) sa comunice si sa justifice schimbarea locului de munca; d) sa comunice informatii de natura a putea fi controlate mijloacele lui de existenta. in baza art. 93 alin.2 lit.b si d Cod penal impune condamnatului sa frecventeze un program de reintegrare sociala derulate de serviciul de probatiune sau organizat in colaborare cu institutii din comunitate si sa nu paraseasca teritoriul Romaniei fara acordul instantei.”

Citeste si: Ce se intampla cand faci o rugaciune pentru dusmanii tai! Este miraculos

Citeste si: Greselile care ne pot imbolnavi cand este foarte frig afara

 

viewscnt
TAGURI: raoul, condamnat

Urmareste-ne pe Facebook