Carmen Iohannis, in vizita la Muzeul Brukenthal cu elevii din clasa la care este diriginta.
Actual

Carmen Iohannis, in vizita la Muzeul Brukenthal cu elevii din clasa la care este diriginta.

V.P.
13 sep 2017

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a vizitat, miercuri, Muzeul National Brukenthal cu elevii din clasa la care este diriginta la Colegiul National ”Gheorghe Lazar” din municipiul Sibiu si a postat doua fotografii pe contul personal de Facebook.

Imaginile sunt insotite de mesajul ”Incursiune in fascinanta lume a baronului Brukenthal (prima ora de dirigentie)”.

Prima dintre fotografii a fost realizata in fata muzeului, la intrarea principala, iar cea de-a doua in interior in timp ce Carmen Iohannis si elevii ei privesc diferite tablouri.

Nu este prima data cand sotia sefului statului posteaza imagini cu elevii din clasa sa. De exemplu, luni, dupa festivitatea de deschidere a anului scolar, a postat mai multe fotografii insotite de mesajul ”incepem increzatori un nou an scolar plin de provocari. Challenge accepted!”.

Carmen Iohannis a explicat, in repetate randuri, ca este foarte apropiata de elevii ei si obisnuieste sa faca diferite iesiri cu acestia.

De cele mai multe ori, iesirile sunt surprinse in fotografii pe care sotia sefului statului le posteaza pe contul personal de Facebook.


De exemplu, in urma cu un an a postat fotografii in timp ce se plimba cu cateva eleve intr-o masina decapotabila, a fost cu elevii in vizita la copiii internati in Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, pe stadion la un meci de fotbal al echipei in care joaca unul dintre elevii ei, dar si la concert, in Piata Mare a orasului.

Citeste si: Doua masini de lux si 250.000 de euro, confiscati in urma perchezitiilor in care a fost vizata si Sighisoara Cioba

Citeste si: Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor isi roaga unchiul sa le lase sa intre in casa in care au locuit: "Nu vrem sa spargem usa"

Citeste si: Scriitorul Dan Alexe, batut de tigani in Bruxelles. "M-au batut urat. Pe unul l-am muscat de fata!"


 

viewscnt
TAGURI: carmen iohannis

Urmareste-ne pe Facebook