Protestul mai multor mii de bucuresteni, in seara de miercuri, care au manifestat impotriva amnistitei si gratierii, a starnit diverse reactii. Cea mai controversata i-a apartinut lui Catalin Beciu, vicepresedinte al ALDE si fost secretar de stat la Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri in Cabinetul Ponta. "Ieri a avut loc prima manifestatie nazista, din ultimii saptezeci de ani, in Romania. Au iesit niste cretini care vor tortura in locul privarii de libertate si lagare de exterminare in locul inchisorii.

Mai vor si incalcarea Constitutiei, care garanteaza dreptul la demnitate si la tratament uman.  Animalelor, mi-e scarba de voi. De toti aia care ati fost pe strada, aseara. Atat de scarba incat as iesi impotriva voastra, tot acolo, in strada.Doar ca vreau sa fiu sigur ca pot sa respect Constitutia, care va garanteaza dreptul la viata...Astazi, nu sunt sigur. Fac spume cand vad nazisti. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Mictiunedi si, in general, jos cretinii si nazistii! Editez: A, stiu ca limbajul nu-i politic. Si? Sunt om de afaceri”, a scris Catalin Beciu pe Facebook.
Catalin Beciu are o relatie stransa cu Calin Popescu Traiceanu
Catalin Beciu are o relatie stransa cu Calin Popescu Traiceanu

Beciu nu este un om de afaceri oarecare, daca este sa ne luam dupa ultima sa declaratia de avere. Conform acestui act, Beciu detine 19 terenuri, o pensiune, un spatiu comercial, doua case de vacanta, doua case de locuit, o casa in constructie si un apartament.
La bunuri mobile, Beciu a completat ca are un autoturism, o motocicleta, un motodeltaplan, o ambarcatiune si un ATV. Afaceristul si-a imprumutat propria firma cu 645296 de lei (aproximativ 140.000 de euro) si a incasat 488036 de lei, bani primiti ca “profituri nerepartizate 2008-2013”. La venituri, Beciu sta destul de modest., sustinand ca are un venit anual, de manager general la firma sa, de 7.836 de lei, adica 653 de lei pe luna.
Nici sotia sa, Ecaterina, nu contribuie foarte mult la bugetul familiei, incasand doar 8220 de lei pe an ca director economic al unei firme.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si