Din documente reiese cati bani castiga Tudy Ionescu. Devenit celebru acum cativa ani, cand in presa s-au publicat cateva poze in care apare dezbracat, Tudor Ionescu s-a dedicat in ultima perioada politicii si luptei pentru drepturile animalelor. Tudy a fost si viceprimar al Capitalei, iar in prezent ocupa o pozitie de consilier la Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

Cati bani castiga Tudy Ionescu. Are un apartament si o masina

Recent, el si-a completat declaratia de avere, din care reiese ca detine un apartament, o masina si un motociclu. El nu are alte bunuri, bani in conturi, dar nici datorii. De departe, rubrica veniturilor incasate de Tudy in 2017 este cea mai consistenta, acesta incasand bani din numai putin de 6 locuri de munca, cinci din ele la institutii de stat.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Cati bani castiga Tudy Ionescu. In 2017, a incasat aproape 7.500 de lei pe luna

Actele arata cati bani castiga Tudy Ionescu. El a incasat 10.356 lei (consilier secretar de stat la MTS), 22.367 lei (responsabil comunicare la o agentie nationala), 3.132 lei (membru comisie Primaria Sector 1), 39.745 lei (membru comisie Primarie Sector 3), 12.157 lei (consilier PMB) si 1.170

lei (manager marketing la o firma). In total, Tudy a castigat 88.927 lei, adica 7.410 lei pe luna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si