CE de JUDO. Monica Ungureanu a castigat medalia de bronz la categoria 48 kg
Sport

CE de JUDO. Monica Ungureanu a castigat medalia de bronz la categoria 48 kg

20 apr 2017

Sportiva romana Monica Ungureanu a cucerit medalia de bronz in limitele categoriei 48 kg, joi, la Campionatele Europene de judo de la Varsovia, dupa ce a invins-o in meciul decisiv pe Noa Minsker, din Israel.

UPDATE ora 18.00: Monica Ungureanu a reusit sa castige medalia de bronz la categoria 48 de kilograme.

"Monica Ungureanu a castigat medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, dupa un meci decis in prelungiri. Asadar, a fost un inceput cu dreptul pentru echipa Romaniei, la Varsovia", a spus TEO AVRAMESCU, directorul Judo for Romania, potrivit realitatea.net.

Monica Ungureanu a castigat grupa C a categoriei 48 de kilograme, dupa victorii cu Cinta Garcia Mesia (Spania) si Marina Cerniak (Ucraina).

In semifinale, Ungureanu a fost depasita de Irina Dolgova (Rusia) si a luptat pentru medalia de bronz. In ultima disputa, Monica Ungureanu a invins-o, la ”golden score”, pe Noa Minsker.

Tot la categoria 48 kg, Alexandra Pop a fost invinsa in primul tur de Maria Siderot (Portugalia), prin ippon, scrie Agerpres.

La cat. 52 kg, Alexandra Larisa Florian a ocupat locul 7, dupa ce a invins-o in optimi pe Reka Pupp (Ungaria), prin ippon, dar a pierdut in sferturi in fata portughezei Joana Ramos (ippon), iar apoi a cedat si in recalificari in fata elvetiencei Evelyne Tschopp (ippon).

Andreea Chitu, medaliata cu bronz anul trecut si campioana a categoriei in 2012 si 2015, a fost invinsa si ea de Joana Ramos, in optimi (ippon).

Vineri au loc meciuri la categoriile 63 si 70 kg (feminin), respectiv 73 si 81 kg (masculin), Romania fiind reprezentata de Alexandru Raicu si Marcel Cercea la cat. 73 kg, Vlad Visan si Elemer Szocs la cat. 81 kg.

Obiectivul delegatiei Romaniei la Europenele din Polonia era castigarea unei medalii.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook