Ce pantofi "ciudati" a purtat Cornel Gales la inmormantarea sotiei sale, Ileana Ciuculete
Life

Ce pantofi "ciudati" a purtat Cornel Gales la inmormantarea sotiei sale, Ileana Ciuculete

C.I.P.
20 mar 2017

Cornel Gales a fost in centrul atentiei la inmormantarea Ilenei Ciuculete, sambata, la Cimitirul Straulesti. Barbatul, distrus de pierderea "zanutei lui" a plans fara intrerupere, parand ca nu poate sa isi conceapa existenta de acum inainte, fara iubirea vietii lui.

Barbatul si-a condus sotia, pe ultimul drum, cu lacrimi in ochi si cu sufletul sfasiat. De marti, de cand s-a stins si pana sambata, 18 martie, cand a inmormantat-o, Cornel nu a prea trecut pe acasa, decat sa-si schimbe hainele, el preferand sa stea mai mult la capataiul "zanutei lui", in biserica.

Citeste si: Cornel Gales, distrus dupa moartea Ilenei Ciuculete. "Asteapta ziua in care se va duce langa ea"

Citeste si: Ultima dorinta a Ilenei Ciuculete pe patul de moarte. "I-a spus lui Cornel sa aiba grija de copii, atat"

La inmormantare, Cornel a fost distrus. A plans non-stop, iar privirea abatuta i-a fost remarcata de toti cei prezenti. A incercat cu greu sa isi pastreze cumpatul, chiar daca uneori a clacat. Si cum stia ca va avea o zi extrem de grea in care va sta mai mult in picioare, sotul regretatei Ileana Ciuculete a ales, la repezeala de acasa, inainte sa plece, o pereche comoda de incaltari sport. Cu siguranta nu a stat sa se gandeasca daca se potrivesc sau nu evenimentului si nu i-a pasat ca, probabil, vor iesi in evidenta fiind negrii cu dungi argintii.

VEZI IMAGINILE PE WOWBIZ.RO

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook