Principele Nicolae a anuntat ca si-a gasit aleasa, cu toate ca este acuzat ca ar avea un copil cu o alta femeie. Si desi Nicolae si-a pierdut dreptul de a emite pretentii la coroana, Casa Regala si-a dat acordul pentru casatorie, inca de pe vremea cand Regele Mihai traia.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Heinz Binder, tatal Alinei, a lucrat timp de 25 de ani ca pilot si in prezent este membru activ in Asociatia Nationala a Aviatorilor Pensionari. Rolul asociatiei a fost unul extrem de important, in conditiile in care a sprijinit fostii piloti pentru a-si recupera de la Statul Roman pensiile taiate in timpul in care Emil Boc era premier. Insusi Heinz Binder a fost in aceasta situatie si a reusit, prin decizia instantei, sa-si recupereze banii taiati abuziv de guvern.

Astfel, in 2013, Heinz Binder a primit, printr-o decizie a Tribunalului Bucuresti, suma de 45.096 lei (aproximativ 10.000 euro la acea data), suma care i-a fost oprita din cuantumul pensiei in perioada 2010-2012. In plus, pensia i-a fost recalculata, incepand cu 1.04.2012, la 4.750

lei (peste 1.000 euro), iar decizia a ramas valabila si azi.

Alina Binder a lucrat ca PR la o alta asociatie a pilotilor, AOPA (Aircarft Owners and Pilot Association of Romania).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si