Viviana Ross a fost concediata de coducerea hotelului de cinci stele   in care lucra, dupa ce managerul acestuia a gasit-o goala, in patul actorului din „Piratii din Caraibe”.

Una dintre prietenele, Vivianei Ross, a marturisit ca Viviana nu regreta deloc faptul ca a fost concediata, noapte de sex incredibil cu Orlando Bloom, compensand din plin acest

disconfort.
"S-a nascut o adevarata electricitate intre ea si Orlando, din clipa in care s-au vazut pentru prima data. Mi-a spus ca timpul pe care l-au petrecut impreuna a fost nemaipomenit si ca este un bun amant".

Dupa ce-au schimbat vorbe, Orlando a invitat-o pe Viviana in camera lui, iar tanara a acceptat.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

"Mi-a spus ca ce s-a petrecut intre ei a fost ca un foc de artificii. Au baut gin tonic si au inceput sa se sarute.

El a fost cel indraznet si a facut prima miscare. Statea de cinci zile in hotel, iar tensiunea sexuala dintre ei se acumulase in tot acest timp", a continuat povestea prietena Vivianei.

Dimineata, Bloom a parasit-o pe Viviana in camera de hotel, avand stabilite mai multe interviuri.
Viviana l-a asteptat in pat, la fel de goala cum petrecuse noaptea. Spre ghinionul ei, in apartamentul ocupat de Bloom a intrat chiar managerul hotelului.


"Lucrezi aici?", a intrebat-o barbatul. La cateva minute dupa ce i-a spus managerului ca este angajata a hotelului, tanara a primit un SMS prin care i s-a comunicat faptul ca tocmai a fost concediata.

"A fost informata de incheierea contractului de munca. E o rusine, pentru ca era un angajat devotat si bine privita de clienti. Cand s-a intamplat era in timpul sau liber. Nu i-a cerut numarul de telefon lui Orlando, asa ca el nu are habar ce s-a intamplat. Cred ca s-ar enerva daca a aflat ca Viviana a fost concediata. A fost o relatie de o noapte la care niciunul dintre ei nu s-a asteptat. O noapte de sex incredibil, pe care Viviana o va pastra in amintire", comenteaza prietena Vivianei.

Sursa: The Sun
Foto: Instagram


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si