Compozitorul Horia Moculescu, la un pas de moarte! "Nu reuseam sa il opresc din tremurat! Ceva infiorator", a spus femeia care l-a salvat
Life

Compozitorul Horia Moculescu, la un pas de moarte! "Nu reuseam sa il opresc din tremurat! Ceva infiorator", a spus femeia care l-a salvat

V.P.
13 aug 2017

Horia Moculescu a povestit ca a fost de doua ori la un pas sa moara din cauza unei afectiuni, insa Alexandra Velniciuc, partenera lui din viata profesionala, l-a salvat.

Citeste si: Ce se intampla daca infigi o moneda de 50 de bani intr-un pepene

Citeste si: Regizoarea romana Cristina Hanes a castigat premiul Pardino d'Oro la Festivalul de Film de la Locarno

In urma cu ceva timp, in cadrul unui interviu la un post TV, Horia Moculescu a dezvaluit ca daca nu era Alexandra si fiica lui, Nidia, ar fi putut muri.

Compozitorul a povestit ca a fost de doua ori la un pas de moarte, iar cea care l-a salvat a fost Alexandra Velniciuc, precum si Nidia care i-a fost mereu alaturi.

"De cand o cunosc, m-a sprijinit", a povestit Horia, facand referire la Alexandra.

"De doua ori m-a salvat de la moarte. Am facut doua crize de colecist, din care a doua era gata-gata sa se transforme intr-o pancreatita", a marturisit Horia, iar Alexandra a completat: "Vezi un munte de om pe care nu reuşeam sa il opresc din tremura. Ceva infiorator!".

Citeste si: Zodiile care stralucesc vara asta! Le asteapta zile exceptionale!

Citeste si: Scandalos! O fetiţă de zece ani a acuzat dureri de burtă, iar când a ajuns la spital medicii au descoperit că e gravidă!


 

viewscnt
TAGURI: horia moculescu

Urmareste-ne pe Facebook