Cristian Brotoiu, in varsta de 36 de ani, este acuzat ca din luna aprilie pana in luna iulie a avut relatii intime cu un baiat de 14 ani.

PSD l-a exclus din randurile sale pe consilierul local din Breaza Cristian Brotoiu. Social-democratii spun ca "ce s-a intamplat la Breaza a adus un serios prejudiciu de imagine Organizatiei Judetene PSD Prahova si partidului in general".

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro

Conform referatului de arestare, intocmit de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, Cristian Brotoiu era cunoscut in comunitate pentru deviatiile lui sexuale. Desi nu existau prea multe dovezi, consilierul avea un grup de copii si adolescenti pe care ii folosea pentru placerea proprie, scrie adevarul.ro.

Barbatul isi ademenea cu bani victimele intr-o cladire abandonata dintr-un cartier din Breaza, iar o partida de sex oral era rasplatita cu 50 de lei.

In plus, el ii punea pe minori sa il urmareasca in timp ce umilea alti copii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si