Ea cantarea 186 de kilograme, era dependenta de tubul de oxigen si risca sa moara in orice clipa din cauza greutatii si a inimii slabite, care nu mai putea sustine functiile organismului.

Pe scurt, viata Corinei devenise un calvar greu de imaginat pentru un om cu o greutate si o viata normala. Ea traia conectata la un tub de oxigen, nu se putea imbraca singura, intampina probleme grave de deplasare si avea nevoie de ajutor permanent.
Lucrurile aveau sa se schimbe in 2013, anul in care constanteanca a reusit sa stranga banii necesari operatiei sale de micsorare de stomac, interventie care a insemnat noua sa sansa la viata.

„Am plecat de la 186 de kilograme, iar acum oscilez la greutatea de 68-74 de kilograme. La mine a fost simplu, totul a debutat cu un cancer. Apoi, radioterapia mi-a "prajit" inima si am fost obligata sa incep tratament medicamentos. Numai ca, din cauza tratamentul pentru inima, tiroida mi s-a dat peste cap si uite asa in cativa ani ajungeam la obezitate morbida”, isi incepe Corina Alexandru povestirea.

(Citeste aici povestea unui alt caz de obezitate)

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Asa arata constanteanca la 186 de kilograme
Asa arata constanteanca la 186 de kilograme Femeia greu incercata spune ca medicul sau cardiolog i-a cerut sa slabeasca cel putin 50 de kilograme sau daca nu, sa apeleze la micsorarea de stomac. Lucru care s-a si intamplat in 2013, costul interventiei ajungand sa se ridice la cateva mii de euro.

(Descopera secretul femeii care a reusit sa slabeasca 60 de kilograme in 9 luni)

„Aproape 8.500 de euro m-a costat interventia, pentru ca medicii mi-au gasit si alte complicatii si, in plus, am avut nevoie de insotitor. M-am operat in Romania si pot spune ca am plecat de la categoria grea si am ajuns la categoria usoara. Am slabit peste 100 de kilograme si ma simt alt om. Acum mananc cel mult 100 grame de mancare la o masa si am mare grija la grasimi, paine si dulciuri. Nu mananc decat accidental alimentele acestea, ca nu vreau sa ma intorc de unde am plecat! Oricum, dupa taierea stomacului nu mai poti manca cat vaca, dar e usor ca poti manca aproape orice. Insa, nu ai voie sa maresti portia de mancare, ca altfel te poti ingrasa. Cei cu diabet scapa de insulina, iar artrozele si alte afectiuni se rezolva in proportie de peste 60%”, spune fosta pacienta diagnosticata cu obezitate morbida.

Astazi, la 3 ani de la interventie
Astazi, la 3 ani de la interventie „Viata mea de acum nu se compara cu cea din trecut. Nu mai stau cu aparat de respirat dupa mine, nu mai am nevoie de oxigen, ma pot misca in voie, ma pot scarpina, ma pot spala si imbraca singura. Imi amintesc ca montasem un dispozitiv special la baie pentru spalat. Stiti ce inseamna sa vrei sa iti tragi chilotii pe tine si sa nu poti?! E sub demnitatea umana”, a declarat Corina Ani Alexandru pentru stirilekanald.ro.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si