Cosmarul prin care trece o femeie din Iasi: sotul o ameninta cu moartea. Traieste cu frica in san si autoritatile nu intervin
Actual

Cosmarul prin care trece o femeie din Iasi: sotul o ameninta cu moartea. Traieste cu frica in san si autoritatile nu intervin

Stirile Kanal D
10 ian 2017

Traieste clipa de clipa cu frica-n san, e inspaimantata ca propriul sot o va ucide! Este cosmarul prin care trece o femeie din Iasi, care sustine ca primeste amenintari cu moartea de la barbatul cu care e in divort. E infricosata de faptul ca mesajele de intimidare se vor transforma in realitate, mai ales ca barbatului i-a expirat ieri interdictia de a se apropia de ea si de copilul lor.

Liliana Postu:  Mi-a fost foarte frica de sot, este violent si consuma bauturi alcoolice. Am hotarat ca ar fi mai bine sa stam un centru protejat, atat eu cat si copilul.

Aceasta femeie a ajuns in pragul disperarii. Dupa ultima bataie, a plecat de-acasa, cu tot cu copilul de 8 ani si cu cheia de la apartament. De atunci, sotul alcoolic nu-i da pace.  


Liliana Postu: zilele trecute mi-a trimis mesaj, daca nu ii dau cheia de la casa, sa fie totul cum se gandeste el, sa-mi cumpar loc la cimitir, la mama.

Calvarul femeii - infirmiera la maternitatea din Iasi, a inceput in urma cu 3 ani. Cel care-i jura iubire vesnica a cazut in patima alcoolului si a inceput s-o bata chiar si de fata cu copilul lor.  Asta vara, cand femeia a decis sa-l paraseasca, doar o minune a facut  sa nu moara in mainile lui.

Liliana Postu: Pe aici a intrat in casa, a taiat gratiile pe lateral, geamul a fost deschis si a intrat in casa. Si de aici l-a recuperat descarcerarea si politia, si l-a dus la Socola.

Dupa ce a fost internat la institutul de psihiatrie, instana l-a pus pe barbatul violent sub control judiciar. A plecat in Husi, la rude, pentru ca n-a mai avut voie sa se apropie nici de sotie, nici de baietelul lor...Asta, pana ieri, cand interdictia i-a expirat. De-acum, biata femeie se asteapta la ce-i mai rau.

Liliana Postu: Copilului ii este foarte frica de el. El este ca un caine turbat.

Contactat telefonic de reporterii nostri, sotul femeii a negat toate acuzatiile. Spune ca scopul sotiei sale este sa ramana cu apartamentul lor, in urma divortului.

RICU POSTU, sotul femeii: Dumneaei vine cu niste acuze si spune ca ati amenintat-o cu moartea. Nu este adevarat, sunt niste prostii Eu sunt la o suta si ceva de kilometri distanta fata de aceasta persoana.  Ma scoate...vrea sa-mi ia casa. Este o jigodie, este o prostituata, doamna, asta este.

Acum, femeia este hotarata sa mearga din nou la politie, in speranta ca ordinul de restrictie impotriva sotului va fi prelungit.


viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook