In ropote de aplauze si cu bratele pline de Flori, Cristian Pomohaci face pe scena un gest pe cat de nevinovat, pe atat de controversat: Un baietel adus de mama sa-l felicite pe preotul cantaret este pupat intr-un mod neasteptat. Poate ca intamplarea n-ar fi fost remarcata, daca fostul ierarh nu s-ar fi aflat in plin scandal de corupere sexuala a unui minor.

Cristian Pomohaci nu pare deloc suparat ca a fost exclus acum 3 zile din preotie. Se concentreaza cu patos pe cariera de cantaret. Asa se face ca aseara a urcat pe scena festivalului de la Jina, unde multumea l-a aclamat pe toata durata concertului.

Fostul preot cu calitati vocale a cantat 40 de minute, spre delirul fanilor sai. Ba chiar, la un moment dat, a facut si o dedicatie. Sa fie oare gestul prin care-si arata dorul de haina preoteasca?

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

- Va multumesc. Dati-mi voie sa fac o dedicatie speciala slujitorului sfantului altar care slujeste aici, in Jina, parintelui dumnevoastra.

Sa-i sarut mana sfintita si sa-i spun prin cantecul lui Cristian Pomohaci: toata casa are o cruce, numa' cine poate o duce..

La urcarea si coborarea de pe scena fanii au facut scut in jurul lui Pomohaci, care n-a vrut sa scoata niciun cuvant in fata jurnalistilor. In locul lui au vorbit infocatii sustinatori.

-N-a facut rau la nimeni. Numai bine a facut. De cand s-a luptat cu toate vrajitorile si cu toti dracii si aia s-au luat pe el acuma. 

De 10 ani il cunosc. E om de buna credinta si nu trebuia sa merite ce a meritat.

La festival au fost prezenti peste 10.000 de oameni care au venit special pentru fostul parinte.

Cristian Pomohaci a fost caterisit la sfarsitul saptamanii trecute in urma unei decizii a Consistoriul Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba. Pana acum, Pomohaci nu a contestat excluderea sa din preotie, dar mai are la dispozitie 2 saptamani.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si