Celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu are doi fii, Tudor si Cristian Matei, mezinul fiind cel care i-a creat cele mai mari probleme. In vara lui 2012, Matei nu a putut da bacalaureatul, pentru ca avea doua corigente, apoi a picat in toamna, dupa ce a luat 3.1 la matematica. Fiul lui CTP nu a dat BAC-ul in 2013, revenind de-abia in 2014, cand a luat examenul cu media generala 6.36.

Intr-un interviu recent acordat pressone.ro, Cristian Tudor Popescu a dezvaluit ca, in momentul in care Matei a luat BAC-ul, a fost fericit doar pentru a doua oara in viata.
Cristian Tudor Popescu a avut o satisfactie enorma cand si-a rezolvat lucrarea de licenta
Cristian Tudor Popescu a avut o satisfactie enorma cand si-a rezolvat lucrarea de licenta
“Cred ca am fost fericit in ultimul an de facultate, cand am facut lucrarea de licenta la Automatica- Sisteme de reglare adaptiva cu model etalon. Timp de un an si jumatate am cautat o functie, o functie Lyapunov, care se referea la hiperstabilitatea unui sistem. Era ceva infernal. In momentul ala, mai erau vreo trei insi in lume care puteau sa inteleaga ce fac eu acolo, doi americani si un japonez. Atat. Nu mai stia nimeni in lume chestia aia. Timp de un an si jumatate, si-n culcare, si-n somn, si cand vorbeam cu oamenii, si cand eram cu sotia mea, ca eram casatorit, aveam viermele ala in cap, care continua sa ruleze acolo.
Schimbam, schimbam, schimbam ipoteze, in speranta ca voi gasi functia aia. Un an si jumătate...Dupa un an si jumatate de cautari, in care ma transformasem la fata, in care prietenii ma intrebau – “Ce-i cu tine?”, ca deja incepusem sa arat deranjat psihic din cauza obsesiei asteia, am gasit-o. Am gasit-o intr-o dimineata…Ala a fost un moment in care am fost fericit”
, a dezvaluit ziaristul. “Al doilea a fost cand fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematica, la Bacalaureat, dupa trei ani de chinuri.
Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc. Trei ani de zile pana cand si-a luat Bacul, pana cand s-a hotarat. Si am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare. A fost al lui, 6,80 ala, l-a luat pe bune, a facut el exerciţiile respective si si-a luat Bacalaureatul”
, a marturisit CTP.
CTP-ul a stat cu sufletul la gura pana cand fiul sau cel mic si-a luat Bacalaureatul
CTP-ul a stat cu sufletul la gura pana cand fiul sau cel mic si-a luat Bacalaureatul

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si