Imaginile cu cei mici pot fi folosite in scopuri dezgustatoare, transformandu-i pe minori in tinte pentru abuzatori.

Printre utilizatorii de buna credinta ai retelelor de socializare sunt infiltrate si personaje suspecte, care reprezinta un pericol la adresa copiilor nostri, a caror “misiune” este facilitata chiar de parintii care posteaza nenumarate fotografii cu cei mici.

Sijmen Ruwhof, geniu al tehnologiei si blogger, a facut o descoperire macabra despre care a si atras atentia pe site-ul personal.

Tanarul a semnalat existenta unei platforme de poze cu copii din care maniacii din toata lumea descarca continut, potrivit Avocatnet.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Cum si-a dat seama ca asta reprezinta? In primul rand, dupa modul cum erau randuite imaginile in categorii, dupa cuvintele-cheie folosite de utilizatori, mai adauga sursa citata.

Bloggerul atrage atentia ca platform respectiva nu a este munca unui geniu, avand in vedere ca materialele – pozele cu copii – abunda pe retelele de socializare, publicate chiar de parintii inconstienti.

Acesta mai trage un semnal de alarma: nu e in regula sa puneti poze cu copiii vostri pe Facebook si pe Instagram.

Si e cu atat mai rau e sa distribuiti poze cu cei mici in costum de baie, lenjerie intima sau chiar fara niciun articol vestimentar, mai adauga avocatnet.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si