Cum va fi vremea in weekend! Meteorologii avertizeaza -  devine instabila
Actual

Cum va fi vremea in weekend! Meteorologii avertizeaza - devine instabila

Stirile Kanal D
19 mai 2017

In weekend vremea va deveni in general instabila, insa saptamana viitoare temperaturile vor incepe sa mai creasca. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicata la sfarsitul de saptamana.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate indeosebi dupa-amiaza si seara, cand vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice, local in zonele de munte si in nordul Munteniei si al Olteniei si izolat in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab si moderat, trecator cu unele intensificari in timpul averselor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 grade pe litoral şi 27 de grade in Campia de Vest.

PROGNOZA METEO BUCURESTI Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va deveni in general instabila. in estul si sudul tarii, precum si in zonele de munte, innorarile se vor accentua treptat si mai ales in a doua parte a zilei şi noaptea, pe arii relativ extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, posibil cu aspect de vijelie. in restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene isi vor face aparitia, la nivel local, indeosebi in cursul dupa-amiezii. Izolat se va semnala grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 18 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile vestice si sud-vestice.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in a doua parte a zilei şi noaptea, cand vor fi averse, descarcari electrice şi intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea se va mentine in general instabila si se va raci. Cerul va avea innorari temporar accentuate si vor fi averse, insoţite si de descarcari electrice, in sudul si estul tarii si in zonele de deal si de munte si pe arii mai restranse in celelalte regiuni. Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate. Pe crestele montane, in general la peste 1900 m, trecator vor fi posibile precipitatii mixte. in cursul zilei, temporar, vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a teritoriului, iar noaptea va slabi din intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 grade pe litoral si 24 de grade in Campia de Vest, potrivit RomaniaTV.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va mentine in general instabila si se va raci. Cerul va avea innorari temporar accentuate şi, cu precadere dupa-amiaza, vor fi averse, posibil insoţite de descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari in cursul zilei, dar noaptea va slabi din intensitate. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade.

PROGNOZA METEO TENDINTA LUNI - in cea mai mare parte a tarii vremea va fi racoroasa si in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, cu precadere in cursul zilei, local vor fi averse, insoţite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor mai fi posibile caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 şi 24 de grade.

PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI si JOI - Valorile termice vor marca o crestere. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicata, la inceputul intervalului in regiunile sudice, sud-estice si in zonele de munte, iar la sfarsitul intervalului in cele vestice, nordice si centrale.

Sursa: WOWbiz.ro
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook