Studiul pentru acest produs a fost realizat de catre oamenii de stiinta de la Universitatea Leicester si ei sunt cei care au descoperit ca mediul umed combinat cu nutrientii care se scurg din frunzele tocate creeaza mediul perfect pentru inmultirea bacteriilor precum Salmonella si E.Coli.

Citeste si: Martorii carnagiului de la Suceava, in care 5 tineri au ars de vii: "Se auzeau tipete in masina, dar masina bubuia..."

Cercetatorii au fost uimiti si de faptul ca bacteriile se inmultesc chiar daca sunt depozitate in frigider, asa ca acestia recomanda consumul acestei salate chiar in ziua in care a fost cumparata.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Salata in sine este purtatoare de bacterii, insa punga le face sa fie si mai daunatoare.

Studiul a relevat faptul ca o contaminare initiala

de 100 de bacterii Salmonella a ajuns la 100.000 in doar cinci zile. Salmonella s-a dezvoltat mult mai bine in pungile cu spanac, in timp ce E.Coli a fost prezent mai mult in frunzele de rucola. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si