Cutremurator! Ce a facut Elena Merisoreanu dupa ce a visat-o pe Ileana Ciuculete! Sfatul primit de la preot e uimitor
Actual

Cutremurator! Ce a facut Elena Merisoreanu dupa ce a visat-o pe Ileana Ciuculete! Sfatul primit de la preot e uimitor

21 apr 2017

La doar cateva saptamani dupa ce Elena Merisoreanu a dezvaluit ca a visat-o pe Ileana Ciuculete, interpreta de muzica populara a marturisit ca a vorbit cu preotul si a facut un lucru in memoria artistei.

Extrem de apropiata de Ileana Ciuculete, la cateva saptamani de la moartea acesteia, Elena Merisoreanu a visat-o, iar acum se arata marcata de ceea ce i s-a aratat.


"Am visat-o după 10 zile. Eram undeva, lume foarte multa, nu stiu,  era spectacol sau filmare. La un moment dat o vad pe ea că vine si zic . . Si cand ma uit in jos zic .Zice: < Aaa, lasa ca vine Cornel si mi-o aduce, ca am uitat-o acasa>.  Si a plecat si s-a intors si chiar aaa a facut. Mi-a zis părintele sa fac coliva de doua ori, ca asa e bine”, a declarat Elena Merisoreanu în cadrul unei emisiuni TV.


De asemenea, aceasta a vorbit şi despre hotărârea lui Cornel Galeş de a se retrage la mănăstire: "El a slăbit foarte tare, suferă enorm de mult. Cred că sunt cele mai triste zile pentru el şi vor fi în continuare. Cornel nu poate să creadă că Zânica lui nu mai e, dar nici mie.”, a mai spus ea.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook