Dacian Ciolos, mesaj de Anul Nou: "Doresc romanilor de pretutindeni mai mult zambet, bucurii si incredere"
Politica

Dacian Ciolos, mesaj de Anul Nou: "Doresc romanilor de pretutindeni mai mult zambet, bucurii si incredere"

Alexandra Chiric
31 dec 2016

Premierul Dacian Ciolos a afirmat sambata, in mesajul de Anul Nou postat pe Facebook, ca le doreste romanilor de pretutindeni mai multa incredere si forta de a recunoaste ca “prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita”.

“Maine anul se innoieste si tragem brazda adanca pentru un an 2017 prosper si bun. Doresc romanilor de pretutindeni, doresc fiecaruia dintre noi toti, mai mult zambet, mai multe bucurii, mai multa incredere si forta de a recunoaste ca prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita, ca schimbarea care ne face mai buni vine din convingere si ca numai impreuna putem implini sentimentul de acasa”, a transmis Dacian Ciolos, potrivit News.ro.

Premierul a subliniat faptul ca “Romania este dupa chipul si asemanarea noastra”.

“Daca ne-o dorim mai buna, mai prospera, mai curata, mai respectata, va urez tuturor sa aveti incredere ca putem, fiecare dintre noi si toti impreuna, sa fim astfel. La Multi Ani cu sanatate si dragoste in mijlocul familiei si alaturi de cei dragi!”, a conchis premierul Dacian Ciolos.

 

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook