Dacian Ciolos l-a sunat pe Sorin Grindeanu si l-a felicitat pentru desemnarea la functia de prim-ministru
Politica

Dacian Ciolos l-a sunat pe Sorin Grindeanu si l-a felicitat pentru desemnarea la functia de prim-ministru

Alexandra Chiric
30 dec 2016

Premierul in functie, Dacian Ciolos, l-a sunat vineri pe prim-ministrul desemnat, Sorin Grindeanu, pentru a-l felicita si a-l asigura de tot sprijinul pentru o tranzitie usoara de la actualul catre viitorul Cabinet.

Potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, prim-ministrul Dacian Ciolos l-a felicitat vineri pe premierul desemnat, Sorin Grindeanu. Cei doi au avut o convorbire telefonica in cursul diminetii in care prim-ministrul Dacian Ciolos l-a asigurat pe premierul desemnat de tot sprijinul pentru o tranzitie usoara de la actualul catre viitorul cabinet.

Iolu a mai spus ca premierul Ciolos a cerut ministrilor in functie sa ofere tot concursul ministrilor care vor face parte din echipa prim-ministrului desemnat pentru pregatirea in vederea audierilor din Parlament.

Actualul Cabinet i-a pregatit un birou premierului desemnat, Sorin Grindeanu, la etajul 1 al Palatului Victoria, a declarat anterior pentru News.ro purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, urmand ca Grindeanu sa isi desfasoare aici activitatea pana la votul de investitura din Parlament.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru.

Sursa: News.ro.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook