Daniel Florea nu este o persoana foarte cunoscuta, desi e primarul sectorului 5 din vara anului trecut cand i-a suflat postul lui Marian Vanghelie. Cu ocazia deszapezirii Capitalei, el si-a facut insa simtita prezenta, fiind, in ultimele zile, mai mereu alaturi de Gabriela Firea. Asta si pentru ca in sectorul 5 a avut loc iun incident major: blocarea circulatiei pe bulevardul George Cosbuc, din cauza prabusirii acoperisului si a unei portiuni din zidul exterior al unei foste fabrici de bere.

Gabriela Firea, alaturi de primarul sectorului 5, Daniel Florea
Gabriela Firea, alaturi de primarul sectorului 5, Daniel Florea

Ceea ce au sesizat insa amatorii sporturilor de iarna, care stiu bine cum arata hainele speciale de zapada, a fost faptul ca Daniel Florea purta o geaca de circa 2.000 de euro. Este vorba despre o haina special conceputa pentru schiori, care nu numai ca protejeaza impotriva gerului, dar si in cazul unor cazaturi.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Inainte de a fi primar, Daniel Florea a fost deputat si asociat la o firma de avocatura, de unde insa s-a retras. Anul trecut insa, conform declaratiei de avere, acesta a castigat de la respectiva firma de avocatura 1,7 milioane de lei (circa 380.000

de euro).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si