"De ce nu apeleaza doamna Firea la miile de asistati social pe care primariile ii miluiesc lunar?". Traian Basescu, nemultumit de deszapezire
Actual

"De ce nu apeleaza doamna Firea la miile de asistati social pe care primariile ii miluiesc lunar?". Traian Basescu, nemultumit de deszapezire

A.S.
11 ian 2017

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, o intreaba pe Gabrielea Firea de ce nu apeleaza la miile de asistati social pentru a deszapezi trotuarele si strazile secundare.

”Dar asistatii social?
Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la citiva puscariasi, jandarmi, sportivi si militari pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare. In regula.
Dar oare de ce nu apeleaza Doamna Firea la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc lunar cu alimente si sume de la bugetul statului? Sau acestia sunt votantii cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjati?”, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

”Dar asistatii social? Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la citiva puscariasi, jandarmi, sportivi si militari pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare. In regula.Dar oare de ce nu apeleaza Doamna Firea la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc lunar cu alimente si sume de la bugetul statului? Sau acestia sunt votantii cu sange albastru ai PSD care nu trebuie deranjati?”, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook