Declaratia cu care a socat Cristian Pomohaci! “Sunt mai lacom si mai rau decat unul care nu are atat cat am eu”
Actual

Declaratia cu care a socat Cristian Pomohaci! “Sunt mai lacom si mai rau decat unul care nu are atat cat am eu”

Stirile Kanal D
12 aug 2017

La fiecare aparitie publica, Pomohaci a surprins prin atitudine, gesturi si, uneori, prin cuvinte dure, dar sincere in opinia lui!

Citeste si: "Aveti un sot scump si dulce. Toti baietii va transmit asta". Ce i-a spus Laurei Dinca un barbat eliberat dupa 20 de ani de inchisoare despre Cristian Boureanu

Citeste si: Ionut Gologan mai are o sansa! Romanul condamnat la moarte in Malaezia a primit o speranta!

Tip controversat, iubit si, totodata, hulit, preotul cantaret Cristian Pomohaci a dat, in urma cu trei ani, o declaratie care a socat pe toata lumea!

Aflat la un spectacol in localitatea sa natala, Rebrisoara, din apropiere de Targu Mures, Pomohaci a interpretat cateva colinde, apoi, a tinut si o mica slujba pe scena, spre marea satisfactie a celor aflati in public, care pur si simplu il divinizau! Toti ii urmareau fiecare gest si orice spunea preotul li se parea extraordinar, inclusiv in momentul in care acesta a inceput sa vorbeasca despre felul sau de a vedea viata!

“Sunt mai lacom si mai rau decat unul care nu are atat cat am eu. Il iubesc mai mult pe Dumnezeu, imi doresc sa am mai mult si sa pot da celor din jurul meu. In rest eu nu sar dogmele ortodoxe romane, nu sar peste cal, nu exagerez in nimenic ”, a spus atunci Pomohaci, in ropotele de aplauze ale unor oameni in delir, care vedeau in el, la vremea respectiva, o persoana cu har si cu suflet mare!

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook