Deputatul care a promovat legea darii in plata este un afacerist ghinionist! Toate firmele lui Daniel Zamfir au fost radiate!
Politica

Deputatul care a promovat legea darii in plata este un afacerist ghinionist! Toate firmele lui Daniel Zamfir au fost radiate!

1 ian 2017

Politicianul Daniel Zamfir, sotul Oanei Stancu, nu a avut succes in afaceri.

Daniel Zamfir s-a consacrat in politica drept promotorul legii darii in plata, deputatul PNL de Brasov candidand la alegeri pentru un nou mandat in Parlament. Daca in politica se descurca de minune, sotul prezentatoarei tv Oana Stancu, s-a dovedit a fi, de-a lungul timpului, un afacerist care a mers din esec in esec. Astfel, conform unor date centralizate pe site-uri de profil, unde sunt analizate firmele din portofoliul deputatilor, Zamfir figureaza cu mai multe societati comerciale, toate fiind in prezent radiate. Astfel, Zamfir a fost actionar la doua firme radiate in 2002 si la alte doua firme radiate in 2012. Sotul Oanei Stancu a avut si doua firme cu numele sau, una pe persoana fizica, alta pe persoana fizica autorizata, prima fiind lichidata in 2010, iar cea de-a doua in 2015. In prezent, conform ultimei declaratii de interese, Zamfir nu mai este implicat in nici o societate comerciala.Daniel Zamfir si Oana Stancu au facut nunta in august 2015

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook