Detalii cutremuratoare despre moartea femeii insarcinate. "Fatul, un baietel de patru luni si jumatate, era neatins, nu fuesese strivit, dar...”
Actual

Detalii cutremuratoare despre moartea femeii insarcinate. "Fatul, un baietel de patru luni si jumatate, era neatins, nu fuesese strivit, dar...”

A.L.
19 aug 2017

Detalii cutremuratoare au iesit la iveala despre Alexandra, femeia insarcinata care s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cele trei fetite. Anchetatorii au dezvaluit cum au fost gasite cele patru.

Medicii legisti care au facut autopsia cadavrelor celor trei fetite care au fost impinse in fata trenului de mama lor, dar si pe al femeii insarcinate au fost socati de ce au descoperit. Legistii au avut nevoie de mai bine de sase ore pentru a reface trupurile celor patru care au fost sfartecate in urma impactului cu trenul.

Necropsia a scos la iveala si un fapt cutremurator: Mihaela, Maria si Nicoleta, fetitele aruncate in fata trenului, nu mancasera nimic cu mai bine de 20 de ore inainte de a fi duse spre moarte de cea care le-a dat viata.

”Cel mai rau a fost femeia. Nu mai avea nici cap, nici picioare. Practic, din ea a ramas doar trunchiul. Fatul pe care-l purta in pantec, un baietel de patru luni si jumatate, era neatins, nu fuesese strivit, dar a murit o data ce mamei lui i-au incetat functiile vitale. Copila de 1o ani avea pieptul strivit de tamponul pe care a si ramas agatata, iar sora ei de opt ani a avut rani deosebit de grave la cap prin care creierul s-a scurs in exterior. Micuta de trei ani a fost taiata in doua de la nivelul pelvisului. Aveau stomacelele complet goale. Nu mancasera de ceva vreme. Cu siguranta, nici in dimineata in care au murit, nici cu o seara inainte de a fi omorate nu au gustat nimic. Poate sa fi mancat ceva la pranz, in preziua mortii... Scopul este sa aflam, printre altele, daca inainte de ale arunca in fata trenului mama le-a sedat in vreun fel. Daca le-a dat calmante, alcool sau alte substante. E pentru acuratetea investigatiei care vizeaza triplul omor urmat de sinucidere”, sunt amanuntele cutremuratoare pe care au dezvaluit surse judiciare pentru libertatea.ro.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook