In ultimii ani de viata, cand Madalina suferea ca nu mai era in prim-planul showbizului romanesc, artista se inconjurase de un anturaj aproape inchis de oameni cu care aceasta se sfatuia atunci cand avea o problema. Berta Slav, o fana oarecare la vremea respectiva, devenise o adevarata confidenta a Madalinei, iar cand aceasta a incercat sa faca rost de Furadan, a apelat la prietena ei. Berta a cumparat substanta de pe Internet si crezand ca Madalina o va folosi in gradina, i-a livrat-o

Berta Slav a fost prietena de incredere a Madalinei Manole
Berta Slav a fost prietena de incredere a Madalinei Manole

Anii au trecut, iar dupa ce Berta Slav a scapat de ancheta penala cauzata de moartea vedetei, s-a pierdut in anonimat. De cativa ani, ea devenit functionara perfecta la ANAF, unde a si fost promovata pentru rezultate foarte bune in campul muncii. Berta nu detine pe numele ei nici un fel de proprietate: nu are case, terenuri, obiecte de arta, masin, conturi sau alte bunuri. Anul trecut, insa, in declaratia ei de avere a aparut un detaliu destul de ciudat.

Anul trecut, Berta si-a trecut in declaratia de avere un credit de peste 50.000 euro
Anul trecut, Berta si-a trecut in declaratia de avere un credit de peste 50.000 euro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

In declaratia de avere depusa in 2015, prietena Madalinei raporta un credit de nevoi personale luat de la o banca din Bucuresti, in valoare de 238.000 lei, adica aproape 53.000 euro. Banii nu au fost folositi pentru achizitionarea unei proprietati, pentru ca acestea au continuat sa lipseasca si din declaratia data un an mai tarziu. Mai mult, Berta nu a declarat anul in care a fost contractat creditul iar la data scadentei a trecut 2016.

Creditul nu apare decat in declaratia din 2015, semn ca un an mai tarziu, acesta a fost stins. Ramane un mister cum a reusit Berta Slav sa stinga un credit de peste 50.000 de euro in 1-2 ani, dintr-un salariu de 3.500 lei pe luna.
Madalina a fost gasita moarta de sotul ei
Madalina a fost gasita moarta de sotul ei

O declaratie de avere este un formular cu valoare de act oficial pe care functionarii publici o depun pe proprie raspundere sub incidenta art. 326 din Codul Penal privind falsul in declaratii. Acestia sunt obligati sa completeze respectiva declaratie in care sa treaca in revista bunurile pe care le detin impruna cu familia (rudele de gradul I).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si