Doi canadieni au adoptat o fetita din Romania, insa la scurt timp au facut o descoperire cutremuratoare. Povestea lor e impresionanta
Life

Doi canadieni au adoptat o fetita din Romania, insa la scurt timp au facut o descoperire cutremuratoare. Povestea lor e impresionanta

A.C.
22 aug 2017

Ron and Natalie Trecroce si-au dorit dintodeauna copii, insa toate incercarile au esuat. In 1997, cei doi s-au decis sa adopte un copil si au ajuns la noi in tara, la Arad, unde au cunoscut-o pe Rodica.

A fost dragoste la prima vedere intre fetita de un an si cei doi. Rodica a fost lasata intr-un orfelinat de catre mama ei, care nu a avut posibilitatea sa o creasca.

Fetita era intr-o stare de sanatate grava: suferea de rahitism si avea oasele extrem de fragile din cauza lipsei vitaminei D. Pe langa starea ei precara de sanatate,  micuta ascunde un mare secret.

Sursa foto: http://boredomtherapy.com/

Ron si Natalie au vrut sa afle mai multe depre familia fetitei, cand au facut o dezvaluire cutremuratoare. Au aflat ca Rodica mai avea o sora, despre care nimeni nu stia nimic.

Citeste si: Cristi, un tanar abandonat, vrea sa-i gaseasca pe cei "care-i poarta acelasi sange", la 29 de ani de la adoptie

Citeste si: Si-a pierdut mama adoptiva, iar mama biologica este pe patul de moarte. Povestea unei tinere romance date spre adoptie in SUA

Cei doi nu au reuntat si au gasit-o si pe sora ei. In final, cuplul a decis sa le adopte pe amandoua, noteaza boredomtherapy.com.

Cele doua au crescut impreuna, iar acum sunt doua tinere superbe.  Ele au declarat ca isi doresc ca intr-o zi sa viziteze Romania si sa afle mai multe despre parintii lor.

viewscnt
TAGURI: surori, adoptie, romania

Urmareste-ne pe Facebook