Doliu în România! Tudorel Postelnicu, fostul şef al Securităţii, a murit
Actual

Doliu în România! Tudorel Postelnicu, fostul şef al Securităţii, a murit

Stirile Kanal D
12 aug 2017

Tudorel Postelnicu, fostul şef al Securităţii de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, s-a stins din viaţă sâmbătă, după o lungă suferinţă, scrie evz.

Citeste si: Mama care si-a ucis copii, fosta iubita si apoi s-a sinucis, a lasat un bilet de adio: "Sper sa putrezesti intr-o zi! Acum nu mai poti sa ne ranesti"

Citeste si: Fiul unui miliardar si-a "imbracat" masina de peste 200.000 de euro in Luis Vuitton: "Detaliile conteaza" - Pacat ca nu are permis!

  La începutul anului soţia acestuia, Maria Postelnicu, declara că soţul ei fusese doborât la pat de mai multe afecţiuni.

Tudor Postelnicu (13 noiembrie 1931-12 august 2017) a fost un membru marcant al PCR, dar şi general român. Prima dată, acesta s-a evidenţiat în 1977, când a făcut parte din Comandamentul de reprimare a grevei minerilor din Valea Jiului. La un an distanţă de acest episod, Postelnicu a fost numit şef al Departamentului Securităţii Statului, iar în 1987 devenea ministru de Interne şi membru al Comitetului Central al Partidului Comunist Român.

Citeste si: Doua frizerite au refuzat sa tunda o tanara depresiva la zero: "Toate meritam sa ne simtim frumoase" - Cum arata acum clienta lor

Citeste si: Femeie dezbracata, gasita de jandarmi pe o strada din Ploiesti. Doua tinere care i-au luat hainele si au aruncat-o in strada sunt cercetate penal

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook